Onze klanten over ons

“Als ik nu de keuze had gehad hadden we ook hier met KTS gewerkt”

Patrick HagewoudPatrick Hagewoud, voormalig Theatermanager van de inmiddels gesloten bioscoop in Meppel, was de allereerste gebruiker van KTS1 ooit. Niet alleen gebruiker, ook fervent voorstander. “Na 10 jaar met KTS1 gewerkt te hebben, werd in onze bioscoop KTS Smart geïnstalleerd, zodat de software ook in een life-omgeving kon worden getest. Er waren immers zoveel nieuwe gadgets in KTS Smart. Pas als een bioscoop er mee werkt, dan pas weet je of alles in de praktijk ook echt goed gaat. Juist in de drukste periode van het jaar, tijdens de kerst, hebben we 2,5 maand proefgedraaid. We gaven daarbij ook aan welke functionaliteit wij er graag extra in wilden hebben, zodat KTS voor ons nog handiger zou worden. En als bleek dat een gewenste functionaliteit niet alleen voor ons, maar voor iedere gebruiker handig is, dan zorgde Rebiticks er voor dat KTS Smart aangepast werd.

Functioneel, snel en gebruiksvriendelijk
Op dit moment ben ik Theatermanager van JT Bioscoop in Arnhem. Daar werken we met een ander programma dat naar behoren werkt, maar in mijn ogen helaas heel omslachtig is. Misschien wel omdat ik gewend ben om met KTS te werken en dus enorm verwend ben. In tegenstelling tot dit programma werkt KTS namelijk heel intuïtief. Het is met KTS erg gemakkelijk om overzichten op te vragen. Dat gaat met een druk op de knop. En nog foutloos ook. Tevens is KTS Smart functioneler en sneller voor de kassamedewerkers, zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren. We moeten in het programma waar ik nu mee werk teveel handelingen doen.

KTS Smart is niet alleen nog veel overzichtelijker dan KTS1 al was, het is ook veel uitgebreider. Het programmeren van films gaat gemakkelijk en scheelt mij als manager heel veel tijd. Er is namelijk een koppeling gemaakt met de filmdatabase, waardoor het heel gemakkelijk is om een film te selecteren. Daarbij komt dat je met KTS ook meer met een touchscreen werkt dan met een muis, waardoor het nog intuïtiever werkt. Ook het reserveren gaat met KTS stukken gemakkelijker dan met het programma dat we nu hebben.

Als ik zelf had mogen kiezen met welk programma ik nu mocht werken, dan werd het weer KTS. Gewoon omdat het heerlijk werkt, gebruiksvriendelijk, intuïtief en overzichtelijk is. En het is ook nog eens heel snel uit te leggen aan het personeel, waardoor iedereen er feilloos mee overweg kan.”


"Snelheid en gemak"

Theatermanager van Cinecity in Vlissingen Sander Verdonk zit midden in de voorbereidingen van het Festival Film By The Sea. Daar verwachten ze toch wel zo'n 40.000 mensen. Sander: "Het is een idioot drukke periode. Keihard werken. Daarom ben ik erg blij met de installatie van de nieuwe KTS, KTS Smart. Met die software kan je namelijk zoveel en het levert mij heel veel tijdwinst op. Je kan met KTS Smart ticketsoorten en ticketgroepjes aanmaken, waardoor de ticketverkoop veel sneller verloopt. Het programmeren met het blokkenschema gaat 100 keer sneller dan eerst. Ik heb direct een overzicht en ik kan voor 10 dagen tegelijkertijd vooruit programmeren. Aan de filmpassen kan ik bovendien meerdere tickets koppelen. En ook online kan ik meerdere tickets kwijt. In het verleden kon ik alleen maar één ticket met één prijs verkopen, nu kan ik er ook de kortingen bijzetten, zodat we tickets in verschillende prijsklassen kunnen verkopen. En wat misschien nog wel het grootste voordeel is: ik kan 20 verschillende soorten kaartjes in één keer in mijn winkelmandje doen. Vroeger moest ik ieder ticket apart aanmaken. Nu gooi ik al die kaartjes in één overzicht."

Echte service
"Als er meer bedrijven in Nederland waren die net als RebiTicks daadwerkelijk 24 keer 7 hielpen en ondertussen oplossingen of noodoplossing bedachten om de zaak draaiend te houden, dan klapte ik mijn handen," besluit Sander. "Het feit alleen al dat ik mijn wensen kenbaar kan maken waarop zij oplossingen bedenken die standaard in KTS Smart worden verwerkt, dat vind ik heel fijn."