Over Rebiticks en KTS Smart

Bij Rebiticks werken zij die verder durven kijken. Mensen met vernieuwende ideeën, een sterke toekomstvisie, een beetje fantasie en lef. Want vernieuwen moet je durven. Ons team bestaat uit ervaren programmeurs die naast technische kennis veel feeling hebben met de praktijk. Zo ontwikkelen we niet vanuit ons eigen idee, maar vanuit wat nodig is. En dat verkoopt.   

Zo ontstond KTS

Als bioscoopeigenaar ontwikkelden wij in 1999 ons eigen Kassa Ticketing Systeem, dat al snel door collega’s in de bioscoopwereld omarmd werd. Zo werd  KTS geboren en bedienden we naar volle tevredenheid veel bioscopen, filmhuizen en eventplanners. 

Wat ooit door ons ontwikkeld is en ooit uniek was - zaal in beeld waarmee je als bezoeker online je eigen plekje in de zaal kon reserveren - is door de meeste kaartverkoopsystemen gekopieerd. En terecht. De markt is inmiddels sterk veranderd en vraagt nog meer gemak en meedenkend vermogen. En dat is nou precies wat wij van RebiTicks kunnen: meedenken over het systeem, gebaseerd op kennis uit de praktijk.

Smart Edition: KTS Smart

Met de nieuwste software van KTS - KTS Smart - blijven wij voorop lopen in de wereld van kaartverkoop. KTS Smart werkt namelijk als eerste met zelfdenkende tickets. Dit houdt in dat het systeem zelf de verschillende prijscomponenten koppelt aan de juiste film, de juiste zaal of het juiste evenement. De mogelijkheden zijn per zaal, film of evenement verschillend en KTS Smart weet dat.

 

Nieuwsgierig?

Een kijkje achter de schermen nemen? Bel 0521-235171 voor een vrijblijvende demonstratie. KTS Smart. De nieuwe standaard.