KTS smart live in eerste bioscopen.

Vanaf maart 2015 zijn wij begonnen met het wegzetten van onze nieuwe ticket software. Al onze bestaande klanten krijgen een update van deze vernieuwde KTS ticket software.

Deze software bevat een tal van nieuwe elementen die vanuit de praktijk zijn ontstaan, zoals een zelfdenkend ticket systeem.

Verder hebben wij een samenwerking gezocht met het bedrijf Cinelink uit Zwolle dat samen met Rebiticks een complete website met marketing tools heeft ontwikkeld.

 

Ticket4event levert ticketsoftware voor Eurocircuit Valkenswaard

eurocircuitTicket4event, gespecialiseerd in software voor evenementen, mag de software leveren voor de ticketverkoop aan de kassa voor alle evenementen op het Eurocircuit in Valkenswaard. Deze softwareontwikkelaar is een 100% dochter van RebiTicks. Vanuit Ticket4event verzorgen we de online ticketverkoop en de ticketverkoop aan de kassa voor evenementen. Denk hieraan aan popevenementen en bloemencorso’s. Maar voor bioscopen doen we ook de ticketverkoop voor buitenactiviteiten, jubilea evenementen en andere festiviteiten.

Introductie KTS Smart

Rebiticks gaat over op KTS Smart. Na jaren van voorbereiding, bouwen en uitgebreid testen in de JT bioscoop van Meppel en Movieskoop in Emmeloord is het zover: vanaf maart worden de bioscopen die zich ervoor hebben aangemeld omgezet naar de opvolger van KTS: KTS Smart.

Rebiticks BV. doet ticketverkoop voor Grandcafé Het Postkantoor in Hoogeveen

                         10-09-2014

Ticket4event, een onderdeel van Rebiticks BV heeft een overeenkomst afgesloten met Grandcafé het Postkantoor in Hoogeveen. Ticket4event zal verkoop via internet gaan regelen. De eerste 2 evenementen zijn Hipster en Comedycafé.

 

Bloemencorso Sint Jansklooster

In de week van 15 augustus vindt in Sint Jansklooster de jaarlijkse feestweek plaats. Onderdeel daarvan is het Bloemencorso. En dat corso is niet zomaar een evenement. Het bloemencorso van Sint Jansklooster is een van de drukstbezochte bloemencorso’s van Nederland.

Vervoerspassen en personeelspassen Qbuzz

Qbuzz vervoerspassen door RebiTicks KTSWist u dat Rebiticks ook klantpassen verzorgt? Hiermee kunnen mensen o.a. betalen, zich legitimeren of toegang krijgen. Afhankelijk van de wens van de klant zijn passen scanbaar of niet.

Intelligente Ticketsoftware

Op dit moment werken wij hard aan de ontwikkeling van de opvolging van KTS. Deze nieuwe release zou KTS2 gaan heten, maar krijgt bij nader inzien de naam KTS Smart mee.